Vem är Katalin?

 
Ja, Mitt namn är Katalin Litavszky. Jag är född hösten 1995 och har tagit studenten 2014 på Munkebäcksgymnasiet med linje Estetik & Media med inriktning på foto.
 
Jag har varit intresserad av fotografering sedan min storebror hade gått på fotolinje själv och första kameran jag fotograferade med var hans Canon eos 1000d. (Perfekt kamera för en nybörjare) Det var då jag visste att fotografering var min grej. Då var jag cirka 14 år.
 
Sedan fick jag min alldeles egen kamera, min älskade Nikon D7000 på min födelsedag 2012. Varför jag fick just en Nikon istället för Canon? Jo, för jag gillar inte riktigt hur canon låter, och jag gillar inte heller att den är så lätt. Canon kameror är alla så himla lätta, och det jag älskar med Nikon är att den är tung o låter så fint när man tar en bild med den. tungden visar alltså att man verkligen får det man köper.
 
Jätte många hamnar i sådan situation, när de får en kamera så brukar de oftast stanna vid den märken och inte byta som jag gjorde. och det var också enklare för mig att låna tillbehör från skolan eftersom de bara ägde Nikon produkter.
 
Tillbaka till mig då: Jag är en snäll person och väldigt omtänksam, jag brukar inte döma folk överhuvudtaget. Jag behandlar folk som de behandlar mig.
En sak är viktigt, jag kan absolut inte skada någon, inte fysiskt eller psykiskt, skadar jag någon psykiskt så är det inte meningen, jag är förmodligen jätte irriterad när jag väl säger något jätte elakt till någon. Och jag är också oftast den som säger förlåt först. Folk tror att jag är väldigt svag och vågar ingenting, men saken är inte att jag inte vågar utan att jag inte vill. och det är stor skillnad.
 
Hursomhelst.. Jag är född i vackra lilla Budapest i Ungern. Älskar kaffe, te, mode, foto, photoshop och massa annat. Listan är hur lång som helst.
 
Min absolut största dröm är att åka till rymden, och jag ska fan i mig fixa så att jag verkligen åker upp innan jag dör! Men för att dra sig till jorden o stanna här så är mina andra drömar är att besöka jordens alla ställen. också en jätte stor sak jag vill göra innan jag dör! Skaffa massa baaaarn! haha nee det skulle jag inte orka med fysiskt... 2-3 barn räcker gott o väl!
 
Nu blev det allt för långt... Men detta är jag då! eller detta är inte ens hälften av vem jag är.. Men ni får en liten smakprov av mig ;)
 

Skön dusch ▲

Har precis duschat och ska snart packa väskan till imon och sen ska jag kolla på bigbrother eller kanske tvärtom jag vet inte än :)
Btw min iPhone skal blev sååååååå ful :D :D bajs :D

 

Lång promenad med mamma ▲

Idag har jag promenerat runt skogen med mammsen. Det var verkligen jätte varmt, det var cirka 16 grader ute. Så jävla skönt att sommaren närmar sig!!!!

 

Designar min iPhone skal ▲

Just nu håller jag på och designar min iPhone skal.. Den blir ascool haha :D

 

Iphone fisheye ▲

Nästa vecka blir denna skönheten min!!!! längtar så mycket!!!!

26 april 2012 ▲

 

23 april 2012 ▲

Jag vet inte vad jag ska skriva haha god morgon! Jag ska klä på mig snart packa väskan äta en macka sen ska jag dra till skolan! IMORGON ÄR DET NATIONELLAPROV!!! Jag vill inte!!! Hahaha :( 😓

 

Godmorgon!! ▲

Godmorgon allesammans!!! Jo visst, nu är det inte riktigt morgon längre haha, men jag vaknar alltid så sent, jag vaknade för en halvtimma sen och gjorde mackor och Cappuccino, min mamma gör min favorit mat!!!! Tur att jag fortfarande är hungrig efter 3 mackor haha, så jag kan äta det också. Jag har gått ner några kilo också, nu har man en nästan platt mage :$ AWESOME!!! :D Ibland förstår jag inte min kropp eftersom, jag äter choklad och jag går inte upp utan jag ser smalare ut :o weird! :D Men jaja, nu drar jag, jag tittar på  Girls of the Playboy Mansion kanal 5. ;$


Hejdå, Puss! ;P

 

Pink tree!! ▲

Igår tog jag en bild på det fina trädet, vid svingeln! hur vacker som helst!!! Igår var jag på bio med några vänner, Tanja, Natalie, Karl, Sam och Erik! vi såg på Projekt X, den var faktiskt jätte bra :D Jag gillade filmen! vill se den igen faktiskt, men asså, filmen var jätte bra, men inte den bästa jag har sett haha!

image description

I wish.. ▲

The truth!! ▲

Blue eyes ▲

Ge mig sommar!! ▲

Jag vill ha sommar nu nu nu!!! Vill tälta med mina vänner, vill åka utomlands, vill bada och SOLA!!! åååhhh läängtar efter sommaren sååå mycket :(

50-tals kläder ▲

Jag älskar 50-tals kläder! Så himla snygga!!
Jag kanske ska köpa den gröna klänningen, så fin!

TITANIC 100 years! ▲

Idag är det 100 år sen som Titanic sjönk, den 15e april 1912 tidigt på morgonen sjönk den till botten, RIP alla som omkom ♥