TUMBLR - k-vl.tumblr.com

Heej! ja jag lever! haha har inte uppdaterat på länge! men jag har varit sjuk förra vecka så jag orkade inte göra något, men nu är jag frisk.. skönt!! 
Idag var det julavslutning! åh vad skönt det kommer vara med lite lov! :D 
hur som helst, jag ville bara skriva att jag lägger upp bilder på tumblr varje dag så ni kan gå in och kolla :D 
www.k-vl.tumblr.com heter jag då! :D 
 

LIGHT

släng mig åt skogen och kasta bär på mig va kallt det är

 
 

NARNIA

 

 

SNÖÖÖ ★ ★

 
 
Det är första gången min katt ser snö :D hahaha han hade väldigt roligt i snön! först trodde han att man kan gå på snö, sen så försökte han fånga snöflinogrna, sedan så stannade han och jamade, han tänkte säkert "vad fan är detta" haha :D Men han var ute hela dagen, han kom in bara då han ville värma sig, eller om han var hungrig/törstig, men så fort han åt så gick han ut igen och lekte i snön, som ett litet barn, eller något :D Jätte rolig är han! en video kommer upp imon eller på onsdag, så håll utkik :)

Dålig uppdatering...

 
Jag har inte bloggat pga att jag varken hade tid, ork eller inspiration... Så ja, men i veckan har vi börjat med en julprojekt i skolan som vi ska jobba med nästa vecka också, och så har vi varit i liseberg vilket var jääävligt mysigt men kallt samtidigt, frös i ca 3 timmar när jag kom hem, och hade huvudvärk så jag la mig runt 21.... jag har beställt mina hörlurar som jag har letat efter i stan hur länge som helst men sen hittade jag dem i apple store, och guess what? där kostade de 200 kr mer än vad jag hade tänkt mig, så jag var helt besviken så jag gick hem och beställde ett par ist... Urbanears har jag beställt om ni undrar ;) från Hollywood... och där har jag beställt några klistärmärken också, till min dator, den ser så tom och tråkig ut haha, dock har jag målat en triangel runt äpplet men ändå ser den tråkig ut :) kan visa er trianglet någon gång :)