The magic book

redigerar lite bilder bara ;)
 
 

29 januari

God"morgon".. Jag har vaknat för en halv timma sedan ungefär och just nu äter jag frukost, jag mår illa så jag gick inte till skolan idag yaoo, kan knappt äta heller :/ men imon ska jag till skolan!! Dock så ska vi bara se på film hela dagen imon men det är kul ändå!
Men vi hörs senare kanske, kram!

Godnatt fina folk!

Dagens frukost...

äggröra med te..

Sparkling wine ;)

 rubriken har ingenting med inlägget och göra hahaha... 
 
 
Godkväll :D just nu dricker jag te ;) nu vet ni... haha ja, hur som helst, idag har det varit ganska chill dag i skolan :D fast jag höll på att somna haha.. när jag kom hem så tog jag lite bilder för jag hade ingenting annat och göra haha :P har fortfarande ingenting och göra.. ska nog dricka upp mitt te och ska sova, eller ska kolla på någon film innan haha.. vet inte än! 
ja, väldigt weirdoo inlägg men whatever :D haha ha det bra! kram!
 
 
 

NITAR

hejsan! 
haha, visst var det länge sen? ;) 
Har inte riktigt orkat skriva något! men nu ska jag ändra på det och sk börja blogga mera :D visst är jag snäll? ;)
hur som helst, idag har jag varit på stan med Lava, och vi har shoppat lite graann ;) har köpt nya shorts och en tröja med fina nitar på! och så har jag fått min militärjacka som jag har beställt från urbanoutfitters !! så nu har jag nya fina kläder igen!! hehehehe :D 
Men nu ska jag duscha och sen ska jag plugga!! för jag måste vara klar med samhälls läxan till imorn! orkar verkligen inte plugga men har inte mycket kvar så det ska jag göra efter att jag har duschat! men however, haha godnatt på er! puss!