ZOO (foto bomb)

Jag o min familj var på "zoo" och det var så kul hihihi fast vi gick dit sent, 2 timmar innan de stängde alltså så vi har inte hunnit kolla alla djur :( :( :( så tråkigt :( men annars var det kul ^_^
 
 

Sommer is awesome ❤

Ååååååhhhh det är så härligt med sommar! idag har jag o familjen badat på stranden! gud vad härligt det var! (tog tyvärr inga bilder för att jag glömde min kamera haha)
men det var så gött! (viktigaste)

 

Ny Design....

Som ni ser så har jag ändrat min design :)
tycker att det är lite bättre med större bilder osv.. och man behöver inte ha bakgrund eller fin sidomeny och sådant :) Så då tänkte jag att jag ändrar det ist ;D 
 

Flower Power

 
 
 

wtf fun fact

haha detta är sååå kuuul!!! Läste alla! Ni kan läsa resten här
 
 

Säg hej till Bellatrix!

Fick min kusins hamster! :D och den är så sjukt söt! hon heter Bellatrix o är en guldhamster ;) 
Dock vet jag inte än hur jag ska ta med mig den till Sverige hahaha, får se! Alltid velat ha en hamster, alla jag kände hade en, och jag var så avundsjuk haha! 

Liiivet är braa!

sitter och äter vattenmelon medan jag kollar på pretty little liars som jag missade igår ;D så härligt!
 

Titta vilka sötisar!!

Jag blev sååå sjukt nöjd med den andra bilden! Jag tycker att jag lyckades bra med den! 
 

10.e juli

Mormor har fått 3 nya kattungar och de är fantastiskt söta! 
 
 
 

Summer i love you!

Ååååhh vad härligt det är här!! 
förutom att det började ösregna och kommer förmodligen bli storm o grejer haha.. men det är sjukt varmt! får dock inte sola mellan kl 12 och 15 för det är så varmt så det skadar osv... snart måste jag stänga av datorn o sådant för det blixtrar o åskar mycket haha! kattungarna gömmde sig redan :'D
 
 

Godnatt!

Ligger i sängen klockan är halv 2 på natten, så jag borde nog sova för imorgon måste jag packa ner min väska och sedan kör pappa mig till flygplatsen ;D kul kul! 
Hur som helst... ville bara säga godnatt :D såå... GODNATT!! hahahha :D
 

Crap...

Såå.. det är så här att jag har inga bilder och ingen inspiration så jag kan inte ändra min design just nu... jag försökte ändå lite från en mörk till någon lite somrigare färger, så det får bli så ett tag... åker till Ungern på tisdag så där kan jag ta bilder som jag kan använda till designen :) puss!
 

Natt uggla...

Ligger i sängen, lyssnar på musik, äter lite choklad o dricker te! hur perfekt ;) skall snart kolla på grey's anatomy... puss! 
 

Fototävling hos fillippao

 
Det är tävling hos Filippa samarbete med kamda.se …
Temat är sommar, så här är då en bild på en hummla, den var så otroligt stor o söt, hehe...
Hursomhelst, om jag skulle vinna skulle jag vilja ha detta!

regn...

det bara regnar o regnar! mysigt men jag vill jätte gärna sola hahaha! äsch det gör inget denna vecka skall jag åka till Ungern för lite mer än en månad ;) så gööött!!! så jag ska sola i en månad! och det är runt 30 grader så det är såå bra!!! :D längtar jätte mycket!!!! :D åker ensam med flygplan och sedan kommer mina föräldrar och mina bröder med bil runt den 20.e juli bara för att mamma måste jobba och jag ville åka redan nu liksom ;)