4 bilder från i sommras

 

Nu jävlar ska det brännas fett...

Nu... inte nu.... ca 2 veckor sedan har jag bestämt mig för att jag ska tränna varje dag förutom lör, sön. Jag är inte alls nöjd med min kropp så jag tycker att det behöver brännas lite fett här... godis tänker jag äta MAX 1 gång i veckan, och kommer säga hejdå till allt som har för mycket kolhydrater i sig. alltså inte allt men de flesta, t.ex, säger hejdå till McDonald's, Espresso House och alla dessa snabb mat/ fika restauranger, känns som att jag äter för mycket på dessa ställen :) 
Ska nog springa varje dag på morgonen innan skolan så att jag blir också pigg innan jag ska till skolan, men då måste jag ju lägga mig tidigt så att jag kan vakna tidigt :) 
och med träning känner jag att jag kommer kunna koncentrera mig bättre i skolan och kommer inte vara lika lat som jag är nu. men nu ska jag lägga mig för att jag är dödstrött, imorgon fixar jag både träningspass och kostschema... puss o kram! :)

3 weeks

 
 
EXAKT 3 veckor kvar tills min 18 års dag. Önskar mig egentligen inget speciellt, mest presentkort (typ Carlings, ZARA och typ Monki) & pengar så man kan köpa det man själv vill :) gjorde dock ett collage med lite fina grejjooor ;) Dock vet jag redan att jag kommer få högtalare till min iPhone 5 jag kommer köpa typ dagen då jag fyller år :) iphonen köper jag som en lite present till mig själv alltså ;)

One day...

ååååh ni måste verkligen lyssna på låten One day av Matisyahu. Gud vaad bra den är! 
 
Sometimes I lay
Under the moon
And thank God I'm breathing
Then I pray
Don't take me soon
'Cause I am here for a reason...
 
 

Design...

Godkväll!
Idag har jag jobbat med min design i ca. 2-3 timmar haha.. det var inte lätt alls kan jag påstå ;)
Men jag blev ganska nöjd :D Menyn är i vänstra kanten, en rosa ribbon som hänger, så går ni på den med musen, ni behöver inte klicka på den, så är min meny där :) Den följer med även då ni scrollar ner på bloggen :) så behöver man inte scrolla upp för att kolla på något annat ;) smart va? ;)
Det jag hatar är reklamen som går in i menyn, men det är bara att scrolla ner 2-3 cm så försvinner reklamen så kan ni kolla på menyn då :)
Jag kanske kommer ändra headern, men inte säkert än :)
 
 

in the woods

För några dagar sedan var jag i skogen och tog en lång promenad, o då tog jag med mig kameran också, annars är det lite tråkigt ensam tycker jag... Speciellt när man lyssnar på musik i hörlurarna på hög volym och man tror att någon är bakom dig! fyf*n vad läskigt!!!