Frukost kl 13:15

 
 
 
Haha tjena! Nej.. Jag äter inte pannkakor varje dag ;) och det var inte ironiskt haha hursomhelst, stekte lite pannkakor till mig och lillabroshan ^^ trots att vi är helt ensamma hemma haha vi förtjänar det ;) 
 


 
 
 

Crêpes faites par moi - Pancakes made by me

 
 
 
Bonjour mon cher. haha leker att jag kan franska... åh önskar jag kunde, så himla fint! eller... det är fint när man själv pratar språket men när man hör fransmän prata så vill man bara skratta för det låter så fult hahaha...
Hursomhelst.. Jag gjorde mina allra första Amerikanska pannkakor idag :D de blev jätte goda! de blev dock inte runda utan ser ut som trianglar eller typ något annat konstigt, men goda blev dem ändå och det är det som räknas ^_^ Till det dricker jag lemonad som saknar socker så det är bara vatten med EN HEL citron... sjuk e jag! Det blev lite surt men whatever ;)
Receptet snodde jag HÄRIFRÅN. Till er som också vill testa ^_^

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagen den femtonde april tvåtusenfjorton

 
 
 
Hej! haha visst var det längesen? Jag hade/har fortfarande mycket plugg och nada inspiration.. så det är pga därför jag inte har bloggat på så länge. :) Men jag ska försöka blogga mer nu. Jag har inte använt min kamera på ca en månad nu (förutom igår då jag fotade i skogen).
Men ååh vad härligt att våren äntligen är påväg :D
och om exakt 50 dagar har jag tagit studenten :D och om 36 dagar är det bal! Jag har köpt klänningen så det är bara skorna och väskan kvar! ^_^ och studentklänningen, mössan o skorna är redan köpta också! Så nu är det bara att vänta :D