What a slut time is. She screws everybody.

oherre min skapare... helt seriöst... hur mycket kan man gråta till en film? Jag tror inte att jag någonsin har gråtit så mycket i hela mitt liv till en film som jag gjort till The fault in our stars.. Helt sjukt... Jag vill inte spoila något från filmen. Men ni som inte har sett den, SE DEN! så värt! Hade jag sett den på bio och skulle bölat lika mycket skulle det varit riktigt pinsamt haha.
Jag var bara tvungen att säga detta. för det är bara löjligt.
 

Thunder clouds

Det blixtrar och åskar så himla mycket just nu! det har det gjort sedan kl 9. och det var då jag gick ut med min lillebror och fotade blixt. Det var lite svårt eftersom att jag råkade ta med fel objektiv och jag orkade inte gå tillbaka in. Så det fick bli min fastobjektiv. men det funkade ändå utan problem. bara att jag skulle kunnat ta med mer med en vidvinkel objektiv. men.men.. :)
Tycker det är så sjukt mysigt med åska och blixt! Jag somnar lättare när det åskar och regnar!

The Who

åh.. hade en sådan så himla mysig humör idag! jag vaknade gaaaaanska sent på eftermiddagen. Ja, jag älskar att sova. Hur som helst jag vaknade runt 5 sedan så åt jag brunch och sen krypte jag ner i sängen o kollade på Grey's anatomy med en kopp varmchoklad. Asså jag har varit inne på den serie så fruktansvärt så att jag till o med drömde om det inatt. Drömde om att en av mina allra favorit karatkär dog i serien och sen efter det så drömde jag också att jag skulle dö inom 24 timmar och jag grät så mkt i drömen så jag vaknade upp gråtande. asså jag grät så himla mycket, ni anar inte.

VH-93

Just nu läser jag en bok av Victor Hugo - nintythree. Han var en fransk författare, boken utspelar sig kort efter det blodiga omvälvning av Pariskommunen. En ganska intressant bok faktiskt. och till det äter jag kiwi och persika och dricker te med mango o persika smak.

rainy day

 
Idag har det varit en sådan mysig dag. Regnade, blixtrade o åskade hela dagen. Så jag drack te med mango smak och kollade på film i min mysiga säng. Hade velat gå ut och ta bilder på blixt från utsikten men vägrade. Tänk om jag får en blixt på mig? så jag riskerade inte haha.

oldies..

Hittade lite gamla bilder häromdan. asså seriöst, ge mig de tiderna tillbaka!
btw.. ni får gärna klicka här och får säga era åsikter om t.ex. McDonalds osv :)

Aliens.. tror ni på dem?

Förmodligen det mest ointressanta texten vissa av er kommer att läsa. Vissa kommer tycka det är kul, vissa inte. Upp till er att läsa. Men jag tänkte ta upp det här med Aliens.

Kalla mig korkad men min största dröm är att besöka Area 51 (det lagliga området). Bli någon forskare/vetenskapsman och besöka det olagliga området också. Bara as smarta människor o poliser o militärer som får gå in till själva basen. Så orättvist haha.. När de ändå har erkänt att det finns aliens, varför ska de då fortfarande låtsas att det inte finns något på area 51, så himla onödigt att försöka hålla det hemligt. Liksom, om de inte skulle ha något att dölja från oss vanliga människor, varför är det då olagligt att gå in dit?

Fast på sätt o vis förstår jag dem, hade jag hittat en aliens kropp så skulle jag nog inte heller visa det för hela mänskligheten. Men om JAG hade hittat en alien, skulle de ta det och jag skulle inte äga den eller ens få se den något mer.  men.. om man hittar det, borde det inte vara min då isåfall? samma sak som att hitta en väska med typ 1miljon i, i skogen. Om man lämnar den till polisen och ingen kommer o visar bevis o säger att det är dens, då är den min? men ingen äger en alien, så om man hittar en, borde man inte kunna få säga att den är min egen? hahaha… nee whatever…

Liksom, många har sett (inkluderat mig) massa UFOs. Bilden visar när jag tillsammans med min lillebror har sett något konstigt sommaren 2013. Det var hur läskigt som helst. Lång exponerad bild, men den var i himlen i ca 7 minuter.. där ljuset är större har den stannat där i någon minut. sen gick den vidare och sedan försvann den. och nej… det var ingen stjärnfall… Den natten skulle jag bara fotografera stjärnor i Ungern och sen såg vi ett stort ljus i himlen och jag var tvungen att ta kort på det, men jag tänkte inte på att det är lång exponering. men det blev ändå bra för hade jag bara tagit bild på en prick skulle jag inte kunnat visa er när den försvann ;)

När mamma var gravid med mig så såg hon och pappa massa ”stjärnor” som cirkulerade på himlen i drygt 10 minuter och sedan försvann alla. Självklart är man inte förvånad om aliens finns, för det finns ju hur många olika galaxer som helst. Vi är inte de ända, helt omöjligt…

Om de verkligen ser ut som jag tror, med stort huvud, stora ögon och smal kropp.. då tycker jag att de är sjukt söta! så jag längtar att få se dem. död eller levande, bara jag ser en! Men tänk om vi alla har sett de egentligen, fast de har raderat bort det minnet från våra hjärnor ;) You never know ;)

Roses...are...pink too

 
 
 
 
 

►Lite gamla bilder jag har tagit ca, 1 år sen.

 
 

 
 

åååååhhhh... Jag vill seriöst ha en egen lägenhet nu :D vill inreda min egna fina lägenhet! Den skall ha mörk trägolv, det är ett måste! stora fönster! det är inget måste men det är ett plus. och så ska vi inte glömma att jag ska ha tegelväggar! iaf på en utav väggarna! som ni ser på den första bilden! så ska jag ha ena väggen. Så två viktigaste grejerna jag måste ha i min lägenhet! 1, mörk trägolv 2, tegelvägg. Hur snyggt liksom! och till det ska jag ha ljusa, helst vita möbler. Men om jag verkligen skall ha vita möbler får jag fan i mig ta hand om det, för de blir lätt smutsiga. och om jag ska ha husdjur så är det nog inte rekomenderat att ha vita möbler, speciellt inte när jag planerar att ha en fransk bulldog! Så nu är det bara att spara lite cash, och hitta en stor fin lägenhet och inreda så som jag vill ha det!