More than ready for halloween 🎃😈 (varning för känsliga tittare)


Idag, imorgon eller på fredag kommer det upp en liten halloween video :) filmade lite idag o sminket tog ungefär 2 timmar o fixa eftersom jag hade världens sämsta lim så mamma gav mig en super braaa lim som hjälpte för att allt skall vara på plats! Det jobbigaste o tråkigaste är nog när man tvättar av allt smink! Så himla tråkigt! 

Slottsskogen

Idag har jag varit på slottsskogen och tog en lång promenad! det var så mysigt o det var otrooooligt vackert också! och jätte varmt! så skönt! Kanske ska ta en sådan lång promenad imorgon också!
Sååå sååå mysigt! o köpa kaffe o åååh! Fast det hade varit mysigare om man är där med någon man kan mysa ihop med! ^_^

Ps. Några djur såg så himla deprimerade ut också, haha. Alla bara skrattade hur de bara står still o kollar ner på marken hahaha...

Ben & Jerry's

Peanut Butter Cup och Strawberry cheesecake är den godaste hittils! Har inte smakat alla men dessa två är favvoon just nu :)
 

Dinner

 
Ätit middag med min syster, storebror och lillebror på Hard Rock Café idag. Det var så mysigt och maten var jätte god. Efter 2 mojito och kyckling med pommes, så drog jag och lillebror hem. Nu är vi hemma och jag kollar på Grey's Anatomy! Äntligen har de börjat sända mer episoder! Varje fredag så kollar jag på Grey's och Vampire Diaries! Och snart kommer Pretty Little Liars också ut! Älskar höst ;) Allt är så perfekt under hösten!

Autumn in my ♥ forever

 

Djur gillar inte att bli fotade riktigt...

 
Igår kväll har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt så att jag kan vakna tidigt på morgonen, men sen så höll jag på att göra om bloggdesignen och klockan blev 3, så jag tänkte att ja kan väl dygna? men orkade inte vara vaken mer så jag somnade kl 7 och vaknade kvart i 11. Tog en varm dusch, åt frukost, gjorde mig i ordning och sedan gick jag på en promenad i 2,5 timmar. Lucky me, jag såg 3 rådjur, de hade gömt sig i buskarna, men så fort jag tog fram min kamera så var de lååååångt borta.
 
En timme senare såg jag en vit kalv, den var så sjukt söt! men kunde inte få ut min obejtiv från väskan för lillen var typ 20 meter ifrån mig och jag behövde zoom objektiv eftersom det var en flod emellan oss. men så fort jag bytt obejktiv så försvann kalven :( Vilken dag alltså haha..
 
Senare på vägen hem så lyssnade jag på musik och en man var bakom mig, jag märkte inte att han hade en stor pitbull! så jag lyssnar på musik och hunden går förbi mig! Shit vad rädd jag blev för en sekund för den kom verkligen från ingenstans haha... Jag blev paranoid senare för det kändes som att mannen gick mig närmare.. typ som att han skulle ta mig bakifrån o jag venne hahhaa.. Men hans hund var jätte söt och snäll så jag slutade tänka på mannen. Skulle han inte haft hund skulle jag varit lite orolig haha..

Ny bloggdesign!

Hejsan! Har ändrat designen lite eftersom jag tyckte den förra såg helt kaoooos ut. Nu är jag ändå ganska nöjd :) Headern dock ska jag byta ut och profilbilden också, men den får vara så ett tag tills jag har tagit nya bilder.
Om ni inte ser det nya eller om det ser konstigt ut så är det bara att upptadera sidan tills allt är på plats eller något.
Tog mig cirkus 3 tim att fixa allting, för det såg verkligen helt kaos  ut.

Think before you judge...

Never judge anyone because you never know how their life is and what they’re going through.
 
 
 
 

Twinke Twinkle little star...