Djur gillar inte att bli fotade riktigt...

 
Igår kväll har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt så att jag kan vakna tidigt på morgonen, men sen så höll jag på att göra om bloggdesignen och klockan blev 3, så jag tänkte att ja kan väl dygna? men orkade inte vara vaken mer så jag somnade kl 7 och vaknade kvart i 11. Tog en varm dusch, åt frukost, gjorde mig i ordning och sedan gick jag på en promenad i 2,5 timmar. Lucky me, jag såg 3 rådjur, de hade gömt sig i buskarna, men så fort jag tog fram min kamera så var de lååååångt borta.
 
En timme senare såg jag en vit kalv, den var så sjukt söt! men kunde inte få ut min obejtiv från väskan för lillen var typ 20 meter ifrån mig och jag behövde zoom objektiv eftersom det var en flod emellan oss. men så fort jag bytt obejktiv så försvann kalven :( Vilken dag alltså haha..
 
Senare på vägen hem så lyssnade jag på musik och en man var bakom mig, jag märkte inte att han hade en stor pitbull! så jag lyssnar på musik och hunden går förbi mig! Shit vad rädd jag blev för en sekund för den kom verkligen från ingenstans haha... Jag blev paranoid senare för det kändes som att mannen gick mig närmare.. typ som att han skulle ta mig bakifrån o jag venne hahhaa.. Men hans hund var jätte söt och snäll så jag slutade tänka på mannen. Skulle han inte haft hund skulle jag varit lite orolig haha..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: